میوه های نخل خرما به همین نام نه تنها برای ساکنان کشورهای شرقی، بلکه برای مردم روسیه نیز یک خوراکی مورد علاقه است.
شیرینی نفیس این میوه ها به ذائقه بسیاری می آید، اما تنها تعداد کمی از آنها می دانند که چه کسی واقعاً از خرما سود می برد و چه کسی بهتر است آن را در برنامه غذایی خود قرار ندهد.
خرما زاهدی امروز چربی و کلسترول کمی دارد. علاوه بر این، آنها به عنوان لیپوپروتئین های با چگالی کم یا کلسترول شناخته می شوند. آنها خون بد را کنترل می کنند. علاوه بر این، سدیم کمی دارند و منبع غنی پتاسیم هستند که به کنترل فشار خون کمک می کند.
فواید و مضرات خرمای خشک برای بدن برای شروع باید توجه داشت که خرما را می توان هم به صورت تازه و هم خشک مصرف کرد.
به نوبه خود، میوه های تازه می توانند نرم، نیمه نرم یا خشک باشند، اما این به طور کلی بر خواص مفید آنها و همچنین طعم آنها تأثیر نمی گذارد، بلکه فقط بر مدت زمان نگهداری تأثیر می گذارد.
یک واقعیت شگفت انگیز، اما خرمای خشک، به دلیل این که رطوبت کمتری دارد، بسیار مفیدتر است، زیرا آنها یک انبار واقعی از عناصر کمیاب مفید مختلف هستند.
شاید به همین دلیل است که خرمای خشک بیشتر رایج است و در قفسه های فروشگاه ها بیشتر دیده می شود و در این زمینه، منطقی تر است که تصمیم بگیریم میوه های خشک چه فواید و چه ضررهایی برای بدن انسان دارند.
کمک به مبارزه با سوزش سر دل
با توجه به اینکه خرما به سرعت و به طور دائم بدن را اشباع می کند، افراد دارای اضافه وزن می توانند آن را بخورند.
میوه ها با عناصر کمیاب مفید (آهن، گوگرد، مس، منیزیم و کلسیم) اشباع شده اند، بدون آنها عملکرد کامل بدن غیرممکن است و حفظ وضعیت سالم مو، صفحات ناخن و پوست.