فشار خون بالا وضعیتی است که در آن نیروی خون به دیواره سرخرگ ها به اندازه ای زیاد است که باعث اختلالات سلامتی مانند بیماری های قلبی عروقی شود.
مانیتورینگ با استفاده از دستگاه های فشار بر حسب میلی متر جیوه (mmHg) انجام می شود و انواع مختلفی از تجهیزات برای این منظور استفاده می شود.
روز به روز افراد بیشتری به دنبال روش های جایگزین برای بررسی فشار خون خود در خانه هستند و این امر به منظور اطمینان از انجام صحیح کنترل فشار و جلوگیری از صف های طولانی و شلوغی در کلینیک ها، بیمارستان ها و مراکز بهداشتی است.
نکته دیگری که ارزش دستگاه فشار خون دیجیتالی omron را برجسته می کند که به شما امکان می دهد فشار خون خود را در خانه بررسی کنید، این واقعیت است که در مطب پزشک، فشار خون شما فقط به آن لحظه اشاره دارد و در حال حاضر با دستگاه داخلی، امکان بررسی بیشتر وجود دارد.
اما انواع دستگاه های فشار موجود در بازار کدامند؟ در این پست به انوع اصلی دستگاه فشار خون می پردازیم و به خواندن ادامه دهید و آن را بررسی کنید!
فشار خون بالا چیست؟
فشار خون نیرویی است که خون در برابر دیواره رگ های بدن و رگ های خونی اصلی اعمال می کند.
پرفشاری خون زمانی است که این فشار بسیار بالا باشد و از طریق خوانش فشار خون سیستولیک با مقادیر ≥140 میلیمتر جیوه و/یا مقادیر ≥90 میلیمتر جیوه تشخیص داده شود.
علل فشار خون بالا چیست؟
این عوامل شامل رژیم های غذایی ناسالم مانند مصرف بیش از حد نمک، رژیم غذایی پرچرب، مصرف کم میوه و سبزیجات، عدم تحرک بدنی، مصرف دخانیات و الکل و اضافه وزن یا چاقی است و سایر شرایط پرخطر شامل سابقه خانوادگی فشار خون، سن بالای 65 سال و شرایط قبلی مانند دیابت یا بیماری کلیوی است.
چگونه فشار خون را اندازه گیری کنیم؟
اندازه گیری فشار خون بسیار ساده است، برای انجام آن نیازی نیست که یک متخصص سلامت باشید.
تا زمانی که دستورالعمل های ارائه شده به همراه فشار سنج انتخابی رعایت شود و از دستگاه های تجهیزات به درستی استفاده شود، این اندازه گیری معمولاً کاملاً دقیق است.